Ärlig, rak och fylld av kärlek...

...sprider Katrin Zytomierska sann glädje i folkhemmet.

De allra flesta (utom Herr Birro) förstår att den enda som riktigt kan njuta av sin egen spegelbild är Katrin själv.

De flesta förstår också att hon varken vill eller behöver vara förebild när vi har denna spegelbild att se upp till.

Alla har nu kvar att lära sig att Katrine är sig själv och när hon blir missförstådd beror det på att hon inte menar det.

För bövelen Herr Birro: Se dig själv i spegeln och skäms!
Sahlin ljuger och härskar...

...inte! Hon talar visserligen inte sanning om turerna med Ohly. Härskartekniken hon visade upp i debatten med Fredrik var inte på riktigt. Hon avbröt honom visserligen hela tiden men det var ju bara för att få höra sin egen röst. Och den vill väl alla höra?

En sak förvånar dock! Varför berättade hon hela tiden att det var Fredrik Reinfeld hon avbröt?

"Nu ska du inte påstå, Fredrik Reinfeldt..."  "När du, Fredrik Reinfeldt, pratar om..." "I din värld, Fredik Reinfeld, sänker ni..." Till skillnad mot dig, Fredrik Reinfeldt, har vi..."

För bövlen svenska folk: En statsministerkandidat måste väl veta vem hon talar med...
Det var ett jävla...

...tjatande om Blondinbellas bloggstopp! Huvudsaken är väl att hon slutat?

För bövelen fjortisar: Nu får ni himla med ögonen hos någon annan - Majoren t.ex!
Kvinnor ska inte ha telefon...

...de snackar nog med skit ändå! Vissa uppfinningar ska vara förbehållna män. Telefonen är en sådan. Bilen en annan. Kvinnor ska titta på såpor i TV, passa barn och läsa skvallerpressen.

För bövelen kvinnor: Låt oss män få ha våra symboler i fred!
Korkade kvinnor är...

...framgångsrika. Vad annat kan man tro efter att de senasta dagarna fått läsa om Mona Salin, Sarah Palin och Katrin Zytomierska. Genant för feministmaffian men hoppas att de förstår...

För bövelen folk: Stå i givakt för kvinnor... de kan vara korkade!

Det mesta jag säger missuppfattas...

...säger Katrin Zytomierska. Hennes yttrande om Jesper Blomgren, "är han inte lite väl bögig", ska alltså inte uppfattas att hon tycker att han är "lite väl bögig".

Därför är det mycket elakt att ge sig på lilla Katrin Zytomierska, hon menar ju bara väl! Hör bara hur hon försvarar sitt uttalande:


- Det är väl inget taskigt. Jag lägger ingen värdering i det. ...det mesta jag säger missuppfattas.
(Vad nu det kan bero på?)

För bövelen folk där ser ni: Katrin Zytomierska är bara lite väl korkad...Politisk gyttjebrottning...

...väntar! I den röda ringhörnan ler Mona Sahlin en aning osäkert. I den gröna hörnan hånflinar Maria Wetterstrand segervisst. Intill står Lars Ohly och asgarvar självbelåtet åt brudarnas kamp i den kladdiga smet de själva blandat åt sig!

För bövelen gott folk: Bättre underhållning får man leta efter... sämre ledarskap också!Lögn och förbannad dikt...

Det är lätt att tro att en "stängd dörr" är en stängd dörr. Politiker behöver dock inte ha samma värdegrund och insikter i språkförståelse som vanliga människor.

Antingen ljuger Mona Sahlin så maskaran rodnar eller så menar hon på allvar att stängda dörrar inte är stängda dörrar...
Nu är det väl bäst att även Maria W ändrar uppfattning om stängda dörrar!

För bövelen gott folk:  Ljuger politiker även när de talar sanning?

Sahlin gör en pudel...

...nä två blir det! Nu backar hon, ringer och skriver inbjudningsbrev till Lars Ohly - så klart du ska få vara med, Lasse!  Pudel nummer två blir lite trixigare... så, medan Maria W bränner alla broar till Vänstern , måste Mona ta tillbaka sitt exklusiva löfte till miljöpartiet.

För bövelen gott folk: Inte behöver vi påhittade TV-såpor...
Intelligenstest stoppar politiker...

...genom att vidareutveckla Googles nya "alkotest" från mellanstadiematte till lågstadiets räknebok kan nu merparten av politikernas tokigheter stoppas i tid. Google räknar med att skattebetalare över hela världen inser besparingseffekten och ser en jättemarknad för sin nya tjänst.

För bövelen svenska folk:  Rusta upp och ladda bösan med Google!Mormors lilla kråka...

...Mona, skulle ut och åka, men ingen visste hur hon körde. Så nu vinglar hela S mellan två obehagliga diken. I det ena sitter MP beredda att utplåna landsbygden med kodioxidskatter och i det andra V med klara ambitioner att finansiera välfärden med mer välfärd.

För bövelen Mona: Håll dig på vägen!

Stackars Katrin...

...som efter sex ljuva år med Alex Schulman nu inser att allt var ett stort misstag. I sin stora klarsynthet dödföklarar hon nu det livslånga äktenskapet eftersom det inte är möjligt att vara kåt dygnet runt år ut och år in med samma partner.

För bövelen karlar: Gå i ställning och visa upp lite resning!
Lysande röstfiske...

...inleddes med S och MP:s presskonferens idag. Nu behöver bara LO förstå att höga energiskatter och utdragna miljöprövningsprocesser gynnar sysselsättningen!

För bövelen Mona: Nu är bakhållet klart, Lasse ledsen och Alliansen livrädd...Sluta mobba... rädda kronan!

Mobbningen har blivit en riktig landsplåga. Snart mobbar alla alla. Se bara här...

Aftonbladet och socialtjänsten mobbar Blondinbella
Bonniers konsthall mobbar skitnödiga besökare
Ingvar Carlsson mobbar Fredrik Reinfeldt
Östros mobbar Borg

För att inte tala om TV5 som mobbar fylleresenärer, arbetsgivare som mobbar bloggare, Bert Karlsson som mobbar katter och S och MP som mobbar V.

För bövelen: Sluta mobba - försvara Svenska Kronan och stöd M!

 
Så klart hon ska...

...kunna få ta sig en jävel då och då! Vad har åldern med det att göra? Stackars Blondinbella, alla ska då bråka med henne bara för att hon super, tjänar pengar, smyger med reklam, är lite allmänt enfaldig och skämmer ut moderaterna!

Flera bloggar förfasar sig nu medan några enstaka dessbättre gärna ser att vinet flödar...

För bövelen folk: Lyft bägaren, ställ er i enskild ställning, och skåla för Blondinbella!


Äntligen ett lyckat SIDA-projekt

Efter en lång rad satsningar på minst sagt tvivelaktiga projekt har nu SIDA lyckats. Här får personalen fika och presenter för 8000 vardera! De får säkert blogga på arbetstid också!

För bövelen verkschefer: Satsa på personalen - de kommer ändå inte att tacka dig!Vilken skandal...

...att det fortfarande finns arbetsgivare som inte vill betala lön för sina anställdas fritidsintressen. 

Outvecklade arbetgivare måste nu lära av Kulturbloggen som skådat ljuset och skriver "För visst, jag tycker inte att det är en mänsklig rättighet att blogga om privata saker på arbetstid. Däremot kan en företagare ha nytta av att de anställda bloggar och är med i olika sociala nätverk, också på arbetstid. Man kan få massor av användbara tips och kontakter som är bra just för arbetet."  

För bövelen företagare: Tjäna pengar - börja blogga!Vadå, porr?

Nä det är inte möjligt...


Det var då för väl...Förbjuda äkta kärlek..., va!

Är du frisk...

...nog att bli upprörd av försäkringskassans reklam? Då är det också dags att sluta släpa benen efter dig och leva på andra. Ska det vara så svårt att begripa?

För bövelen: Hjälp sjukkassan - håll dig frisk och rik! 
Stjärnor flyger i luften...

...blir nästa utmaning för våra kändisar. I och med satsningen "Stjärnhopp i minfält" räknar TV-bolagen med att spara åtskilliga miljoner genom att slippa liknande program i framtiden. Jag menar, hur många stjärnor finns det?

Genom att utslagningen sköts av stjärnorna själva behövs inte heller någon jury... Listigt...

För bövelen gott folk: Detta är RIKTIG underhållning!
Fri jakt på journalister...

...måste snarast införas. Hur ska vi annars få slut på sådana här otäcka inslag i pressen.

För bövelen gott folk: Gå i ställning mot journalister som uppvisar onormalt beteende i fårhagar!


Nu blir det svårt...

...att bärga sig! Zübeyde Simsek kommer säkert, Emma likaså. Jan Emanuell behöver säkert en nystart, denna gång som miljöpartist...

Det är för bövelen på tiden att Robinsom kommer tillbaka måste jag säga.

Svenska folket behöver något som kan nå samma höjder och nyhetsvärde som Idol...

    


Man blir glad...

...över att det fortfarande går att få lite skatteåterbäring trots hög förmögenhet och feta intäkter. Detta visar att det svenska trygghetssystemet fungerar...


Bloggmaffian ger sig inte

Dålig hantering av FRA-lagen, säger Björklund. Jo, det har karln alldeles rätt i!

Istället för att sätta ner foten och konstater att i det här landet styr regeringen har man låtit en liten klick omdömeslösa principteknokratiska bloggare härja runt och uppviglat en flock mer eller mindre insatta ja-sägare.

För tusa bövlar, det liknar mest en statskupp...

Nä, gott folk, dags att rensa upp i principträsket, återföra makten till våra folkvalda och gå i ställning mot bloggmaffian!

SSU och KUK... men MUF är vackert!

Till sin stora förtjusning noterar Majoren att några av hans riktigt saftiga kraftutryck besparats från Vägverkets urvattning...

KDS  KUK  SSU  SAP  SSU  

Men vad gör  SWE  USA   SAF  på listan över fula ord? Nåja han får väl trösta sig med att MUF inte är med...Inget att förundras över...

"I psykisk hänseende kan negern sägas i allmänhet stå på barnets ståndpunkt med i regel klen begåfning och liflig fantasi. Han är glad och obekymrad, ehuru stundom skenbart allvarlig; han saknar kraft och uthållighet, hänger sig åt ögonblickets ingifvelser och snabbt växlande stämningar samt är mycket känslig med utprägladt sinne för det komiska. Han är vidare i besittning af ett rikt inre lif, kan stundom visa prof på utpräglad vänskaplighet, men ter sig i regel skygg, misstänksam och i saknad af hvarje spår af barmhärtighet och medkänsla. Om negerns objektiva känslor: kärlek, vänskap, förtroende, tacksamhet o. d., ha vi dock svårt att uttala oss, då negerns sinnesriktning är så grundolika européens."

Vidare läser Majoren i samma uppslagsverk från 1913 att:

"Negerrasen hafva ett kranium av abnorm tjocklek, som låter negern uthärda slag, hvilka ovillkorligt skulle krossa en normal europeisk hufvudskål"  

Allt detta borde få var och en att förstå att ett mobilsamtal från en Somalier är nära nog omöjligt. Men, som Majoren alltid sagt:
 
"Inget är konstigt för en tunnskallig urblåst europé!"

Eller så stämmer inte uppslagsverkets beskrivning... just det! Kasta om negrer och europeer i texten... så ja... nu stämmer det bättre... alltså inget att förundras över!
 
   S bär skulden...

... i alla fall kan man tro så när ex S-minister Carl Tham lägger korten på bordet och breder ut följande patiens:

"I dag känner allt fler människor att det bara är en stark stat som kan skydda dem mot marknadens instabilitet och kapitalets maktbegär. Vilka slutsatser drar då den svenska socialdemokratin?"

Men snälla Carl Tham! Svaret på den frågan hade redan Stalin!

  Givakt Carl!Smart grabb...

...den där pojken, Alex. Han har fattat hur man skapar rubriker... och låta American Express betala!

Usch, kan detta vara sant...

...att Lulu Carter badar naken... precis som vilken häst som helst!

 

Men så får vi lugnande besked. Lulu är ingen häst, hon har bara ont i ett revben!Ett fängslande förslag...

...för att inte säga lysande! Men varför bara ge sig på barnen? Föräldrarna då? Ställ hela familjen inför skranket och inrätta familjefängelser.

Bra för landet...

Med så många arbetslösa och sjuka som försörjs av skattemedel är det väl inte mer än rätt att även några enstaka generaldirektörer gör det... Alltså, inget att bli upprörd över! Det är säkert bara bra för landet att dom inget gör...

Se dem som som både arbetslösa och sjuka om det känns bättre!Bloggvärldens prioriteringar...

...speglar världens väsentligheter. Just nu är fokus på en till kossa utklädd kvinna.
Eller var det tvärt om?

RSS 2.0