Bloggmaffian ger sig inte

Dålig hantering av FRA-lagen, säger Björklund. Jo, det har karln alldeles rätt i!

Istället för att sätta ner foten och konstater att i det här landet styr regeringen har man låtit en liten klick omdömeslösa principteknokratiska bloggare härja runt och uppviglat en flock mer eller mindre insatta ja-sägare.

För tusa bövlar, det liknar mest en statskupp...

Nä, gott folk, dags att rensa upp i principträsket, återföra makten till våra folkvalda och gå i ställning mot bloggmaffian!

Kommentarer
Postat av: Mikael Nilsson

Sist jag kollade var det iofs riksdagen som var folkvald, inte regeringen.Ska man tolka ditt inlägg som att du vare sig är bloggare eller principfast?

2008-10-04 @ 13:52:19
URL: http://stoppafralagen.nu
Postat av: 'Mike

För att vara folkvald måste man ha folkets intresse som mål.Tur att inte alla är blinda iallafall.http://www.alliansupproret.se/?p=218

Bara detta bör räcka för att revoltera och införa direkt demokrati och hänga varenda lögnaktig politiker, om folk inte gillar fattigdom, osämja, lidande ,svält, krig mm

http://video.google.com/videoplay?docid=7065205277695921912&hl=en

Många dör varje dag pga detta och lidandet som är bundet till ekonomin och dess teater för att skapa heirarki och ge mera makt åt några få , är bara för mycket.Folk som stödjer denna idioti bör omyndigförklaras eller hängas högt.Jävla lögner allting.Ibland kan jag få för mig att befolkningen är dumma får och gravt störda individer fullt utvecklade trauman eller vardagspykopater.,Dom finns ju överallt i samhället och hjälper denna falska kunskap skapa mera elände,,, Hmm i wonder why..Kanske krävs en dildo i butten ov el tortyr på guantanamo för att folk ska fatta lool det kommer det med..

Hitler bush fema och hans kompanjoner har illuminati planer för oss alla oroa er inte vi ska i kitteln tillsamans kokas.Stupid sheel allover(Goyim)F . Nwo .

2008-10-04 @ 14:24:07
Postat av: farmorgun

Satir kan vara svårt att haja ;-)

2008-10-04 @ 18:44:32
URL: http://farmorgun.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0